Werkwijze

Manon is BIG geregistreerd Klinisch psycholoog en psychotherapeut met een ruime ervaring binnen de GGZ. Zij is opgeleid om bewezen effectieve behandelingen uit te voeren en maakt gebruik van verschillende referentiekaders, zoals schematherapie, mentaliseren bevorderende therapie, cognitieve gedragstherapie en EMDR. Haar doel is om samen met jou en u te kijken hoe de ervaren klachten en problemen begrepen kunnen worden. Tijdens een intakegesprek wordt hiermee een start gemaakt en indien nodig kan (test)diagnostiek onderdeel van het intaketraject zijn. Na de intake en eventueel onderzoek wordt een behandelaanbod gedaan en start de behandeling.

Het is ook mogelijk om een eerste oriënterend gesprek te hebben bij Wegwijsz. Het doel is om kennis te maken en te bespreken of therapie passend is. Voor een oriënterend gesprek worden geen kosten berekend.

Om bij Wegwijsz te kunnen starten, is een verwijzing van de huisarts nodig.

Aanmelding

Aanmelden kan via de contact button, telefonisch (06-38387535) of per mail (Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.). Na de aanmelding wordt er binnen een week contact opgenomen.

Intake

Zodra de aanmelding binnen is, zal er contact opgenomen worden en besproken worden of de aanmelding passend is. Wanneer dit zo is, zal een intake worden ingepland. Na intake wordt een behandelaanbod gedaan en wordt in samenspraak met u/jou een behandelplan opgemaakt. Tussen de intake en de behandeling zit geen wachttijd.

Wachttijd

De wachttijd bedraagt momenteel 6 weken